Naar De Donkere Dagen van Delft website > 

 

LICHTJESWEEK DELFT

/

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Met Lichtjesavond op dinsdag 10 december wordt officieel de aftrap gegeven voor de eerste editie van Lichtjesweek. Lichtjesweek is de verzamelnaam voor alles wat er tussen 10 december en 15 december te doen is in de Delftse binnenstad. Wij vertellen je wat je niet mag missen. 

 

Struin over kerstmarkten, plof neer in de biergarten of ren mee in de Santa Run. Trek je schaatsen aan en draai een pirouette bij Winters Delft of maak een foto bij de 16 meter hoge kerstboom. Neem deel aan de lichtjestocht tijdens Wintermalen bij Molen de Roos of struin langs de witte etalages van de Delftse ondernemers. Kortom: tijdens Lichtjesweek ben je in Delft aan het juiste adres! 

 

 

PROGRAMMA

/

Er is tijdens Lichtjesweek van alles te doen in de Delftse binnenstad. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle evenementen en activiteiten tussen 10 en 15 december 2019. Klik hieronder en bekijk het hele programma.

 
 

LAATSTE NIEUWS

/

LICHTJESWEEK 2020

/

Wil jij optreden tijdens Lichtjesweek 2020, zelf iets organiseren of deelnemen aan het bestaande programma? Neem dan contact met ons op.

 

STEL ONS JOUW VRAAG

/

Heb je een vraag over Lichtjesweek Delft? Neem gerust contact met ons op. 

Contact bezoekers

Stel je vraag via Whatsapp: 06-21417891

Of maak gebruik van Facebook, Twitter of Instagram

Ondernemers / parters

Wil je meedoen aan de Lichtjesweek of heb je een andere vraag, neem dan contact op met De Burgemeesters via

015-8876002

info@deburgemeesters.nl

Schieweg 80, 2627 AN, Delft