Lichtjesavond
voordeur

concerten

Breng de ervaring van Lichtjesavond tot leven met een Voordeurconcert uit de Kromstraat voor slechts €49,95!

Dinsdag 8 december

Logo DLE.jpeg
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Een mini-concert van Groeten uit de Kromstraat bij je eigen voordeur! Waan je even in de straten van de Delftse binnenstad waar op elke hoek van de straat muziek te horen is. In gezelschap van je eigen huisgenoten geniet je 15 minuten lang van een echt live optreden van een Delftse muzikant. Kies zelf een muzikant uit het aanbod en kies een tijdstip waarop jij met jouw huishouden extra wil genieten, of doe hem cadeau aan iemand anders. Door het bestellen van een Voordeurconcert steun je je lokale broodspelers die hard geraakt zijn door de coronacrisis. De Voordeurconcerten zijn iig nog tot eind van het jaar te boeken en op Lichtjesavond is het aanbod éxtra groot!

Voordeurconcert uit de Kromstraat wordt aangeboden door STECK podium – club – bar en EM Music & Events vanuit Groeten uit de Kromstraat.

Bij regen kunnen de concertjes helaas niet doorgaan. Mocht dit het geval zijn dan zal de organisatie van Voordeurconcerten uit de Kromstraat contact opnemen om het concert te verzetten naar een ander passend moment.

Met liefde gemaakt door De Burgemeesters.